Feeder Team Bulgaria
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Правила на форума .

Go down

Правила на форума . Empty Правила на форума .

Писане  eminem94 Чет 28 Окт - 3:17:47

Настоящите правила указват правилата за писане във форумa на feederteam с цел прегледност на публикуваната информация и избягване на скандали и кавги между съфорумците.
Ограниченията, които предвиждат правилата са с цел избягване на спамването на форумите, масови скандали и т.н.
Представянето и местожителството е задължително. Представянето можете да го направите като последвате линка https://feederteam.bulgarianforum.net/forum-f9/topic-t4.htm
Благодарим за вниманието и разбирането, приятно сърфиране във форума на feederteam.1. Никове. Никовете, аватарите и подписите на потребителите не бива да целят обида, критика или умишлено да наподобяват ника на друг потребител на форума. Също така не трябва да съдържат политически, расистки или порнографски елементи. Не се допуска и никовете да съдържат URL адрес (напр. www.site_name.com). Никове, аватари и подписи с подобно съдържание ще бъдат деактивирани и в последствие заличени.

1.1. Подписите могат да съдържат само текст (без картинки). Подписи с рекламно послание или характер, ще бъдат служебно редактирани, а ако целият подпис е реклама, ще бъдат изтривани.

2. Аватари. Размерът на аватарите не може да бъде по-голям от:
- широчина: 180 пиксела
- височина: 270 пиксела
- тежест: 50 Kb
Потребители с по-големи аватари от изискванията ще бъдат предупреждавани да ги смалят; в случай на отказ аватарът ще бъде премахнат.

2.1. Аватари съдържащи насили или порнографски сцени,ще бъдат премахвани !

3. Да не регистрира повече от един ник във форума на feederteam. Последното ще се счита за опит за заблуждаване/измама на други потребители на форума. Никовете на същия потребител с по-малък брой постове ще бъдат дезактивирани.

3.1. Регистрации, които не са били активирани в рамките на 10 дни се изтриват.
3.2 Хора/потребители/ без мнения за повече от 15 дена ще бъдат деактивирани.


4. Да уважава мнението на колегите от форума. Обиди, заплахи, преки характеристики към друг потребител на форума ще бъдат считани за нарушение на правилата и модерирани или изтрити от модератор или администратора на форума. Потребители, които умишлено тормозят, обиждат или заплашват други колеги ще бъдат деактивирани, банвани.

4.1. Потребители, които манипулират или въвличат други потребители в интриги под каквато и да било форма (ЛС или директен пост) ще получат последно предупреждение за изгонване от форума. В случай, че продължат ще бъдат дезактивирани и баннати.

4.2. Потребители, които въртят далавери и измами, през подфорума за обяви, на ЛС или други начини, ползвайки форума ще бъдат директно банвани от форума.

5. Лични спорове и конфронтации се уреждат САМО чрез "лични съобщения". Абсолютно е недопустимо постването им във форумите, като такива постове или теми ще бъдат отстранявани без предупреждение.

6. Да се пише на кирилица. feederteam, в това число и форумите на сайта са български и езикът, на който се пише е български
7. Писането на заглавия или постове изцяло с главни букви се считат за "викане" и съответно ще бъдат редактирани или изтривани. Използването на големи букви се допуска само в случаите, когато целта е да се направи акцент на част от текста или заглавието на темата, но не целият текст да е с главни букви.

8. Желателно е да се придържате максимално близо до темата на дискусията. При особено големи отклонения от първоначалната темата, същата ще бъде разделена, като мненията извън темата ще бъдат обособени в нова тема, в съответния подфорум, за който се отнасят.

9. При пускането на нова тема е желателно първо да проверите с търсачката дали вече не е била дискутирана. Целта е да не се получава дублиране на теми, които са били дискутирани през последния месец. В случай на дублиране на тема същата ще бъде заключвана, а мненията прехвърлени в първата такава, като ще бъде оставен линк към първата тема.
Ако към дадена тема има голям интерес може да предложите на модератора или администратора да бъде добавена в навигационна лента "Съдържание", където се поместват теми с голям потребителски интерес.

10. Не се допуска пускането на една и съща тема в повече от един подфорум, изключение от това правило са темите, пускани от модераторите или администратора, касаещи системни съобщения за форума. Дублираните теми в подфорумите ще бъдат отстранени, като ще бъде оставена само тази, която отговаря по смисъл на подфорума, в който е пусната.

11. Не се допускат теми, които съдържат: расистки характер, заплахи към трети лица, подбуди към престъпления, порнография, еротика или сцени с насилие. Такива теми ще бъдат отстранявани от форума без предупреждение.

12. Изрично се забранява постването на информация от лични съобщения на потребители във форумите без съгласието на източника на информацията от личното съобщение. При сигнал от потребител на форума, че информация, която той е изпратил на друг потребител и същата е била постната във форума без негово съгласие, темата ще бъде изтрита, а потребителя, който е пуснал ще бъде деактивиран до изясняване на обстоятелствата.

13. Постинги с повтарящо се съдържание или със съдържание далеч от темата на дискусията се определят като SPAM. Подобни постинги или теми ще бъдат отстранявани, а авторът им ще бъде предупреден. В случай, че авторът продължи умишлено да пуска SPAM, той ще бъде деактивиран.

14. Забранява се копирането на линкове и мнения от нашия форум в други форуми,интернет страници,блогове и тнт,без съгласието на титуляра на мнението (клип,снимка,информация и тнт).feederteam запазва своите права да наказва такива потребители които изнасят информацията на други места.

15. Желателно е дълги линкове да не се Paste-ват директно във форума, а под формата на линк (например: Кликни Тук) за да не се раздува излишно дизайна на форума.

16. Груб и просташки език в постингите се счита за неуважение към останалите потребители на форума. Съответният постинг ще бъде модериран или изтрит, а потребителят който го е пуснал ще получи жълт картон.


17. Рекламни / търговски постинги. Постинги с рекламен или търговски характер не се допускат във форума и ще бъдат своевремнно изтривани.
Под постинги с рекламен или търговски характер се разбира:
- бот постове;
- постинги от вносители, търговци или производители с цел реклама на техни продукти или услуги;
- постинги от трети лица с рекламно съдържание и контактна иформация за вносителя/ търговеца/ производителя;
- постинги от вносители, търговци или производители в теми, дискутиращи даден продукт, целящи конкретна продажба на продукт или услуга на участник в дискусията.
Изключения:
- когато самите потребители са поискали информация от вносителя/ търговеца/ производителя за предлагани от него продукти или услуги;
- анонси и репортажи на риболовни състезания

18. Напускане на форума (изтриване на регистрация)
Всеки потребител има право по лична преценка и желание да напусне форума и съответно ника и профила му да бъдат изтрити.
Админът и модераторите на форума не са длъжни да трият постове на потребител, който е пожелал да напусне форума.


При неспазване на правилата на форума:

Администраторите могат да накажат провинилите се потребители с бан. Той може да бъде седмичен, месечен и постоянен.

eminem94
eminem94
админ
админ

Брой мнения : 1027
точки : 5942
години : 28
Местожителство : София
репутация : 63

https://www.facebook.com/eminem94 https://feederteam.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите